Vrie

VRÍE, vrii, s. f. Mișcare de răsucire a unui avion în jurul unei axe longitudinale în timpul coborârii și în condițiile pierderii de viteză. [Var.vrílă s. f.] – Din fr. vrille.

Cum de a ajuns substantivul asta sa ne caracterizeze stilul de viata? Nu stiu.

In ultima vreme am intrat de vreo 4 ori aici cu gandul de a scrie ceva. M-a oprit oboseala sau sentimentul ca, de fapt, nu am ceva de spus. Sau vria…

10-12 ore de munca pe zi. Cateodata si in wkd. Se pare ca oriunde as munci, programul asta ma urmareste. Poate ca nu s-a inventat inca acel job pentru mine de la care sa plec la 6 de la birou. Mai nou am blackberry. Adica ma uit pe mail pana ma culc si imediat ce ma trezesc. Si raspund la mailurile importante.

Dar imi place munca. Consumul mare de energie ma umple de energie.

Oameni noi. Colegi superbe si o sefa care ne vorbeste de budism si mai ales de kaizen.

Teambuilding acum 2 wkd-uri la Predeal. Vizitat Brasovul. Minunat. Multe fotografii in care apar fericita…dupa mult timp. Asta ma emotioneaza. Ma emotioneaza propria-mi fericire.

Foarte multe proiecte si planuri. Profesionale si personale. Foarte multi oameni vazuti dupa mult timp si foarte multe planuri cu acesti oameni. Sigur, unele nu vor iesi…

Ziua lui. Frumos si emotionant. Printre putinele lui zile de nastere neconventionale. Imi place sa-i arat dragostea in modul asta. Prin lucruri marunte.

Urmeaza masa cu socrii sambata si sedinta foto duminica pentru care trebuie sa adun 2 saci de frunze. I love my job. Vorba sefei mele: “sa faca cineva ceva cu ploaia asta!” – asta a fost cererea unui client catre PR in timpul unui eveniment.

Vreau sa ma duc la sala, la yoga si poate la primavara cu Georgi la cursuri de actorie.

Sunt racita….M-am uitat la un intreg sezon de Mad Men intr-un wkd. Unul dintre cele mai geniale seriale ever.

Ma bucura gandul ca voi avea o vacanta de peste 2 saptamani de sarbatori. Mi se pare ca in 2 saptamani am timp sa construiesc un oras…in mine sau in afara mea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: